Starity

Dianne van Giersbergen: „A rajongóim a hőseim!”

2017. szeptember 21. 20:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Ex Libris énekesnője nehéz időszakon van túl, ám ezúton is szeretne köszönetet mondani rajongóinak, akik készségesen támogatták őt.

hirdetés

Instagram/Dianne van Giersbergen

Nemrégiben számoltunk be arról, miszerint Dianne van Giersbergen is búcsút intett a német származású Xandria zenekarnak. A holland vokalista akkor egy, a közösségi-oldalain megosztott terjedelmes bejegyzés keretein vallott döntésének okairól, mely tettére méltán sokan büszkék, hiszen ez egy igencsak merész lépés volt a részéről. E nyilatkozattal azonban egy kisebb lavinát indított el a formáció egykori énekesnői körében, hiszen négy év után Manuela Kraller - aki Dianne barátnője is egyben - is nyilvánosságra hozta kilépésének okait, majd később Lisa Middelhauve is megszólalt, aki 2008-as távozását követően 2010-ben ismét visszatért a csapatba.

Az együttes háza tájékán egyébként hosszú ideig csend honolt, majd a napokban ők is közzétettek egy bejegyzést hivatalos Facebook-oldalukon keresztül, amiben köszöntet mondtak Dianne-nak mindazért, amit a zenekarért tett és kijelentették: részükről nincs harag. Az Ex Libris alapítója egyébként az utóbbi napokban elvonult a nyilvánosság elől, ma azonban egy kép kíséretében egy kedves üzenetet osztott meg hivatalos Instagram-profilján keresztül, melyben köszöntet mondott mindazoknak, akik támogatták őt e nehéz helyzetben.

Egy héttel ezelőtt a Xandria elhagyásával kapcsolatban nyilatkoztam, ma pedig mindenkinek szeretnék köszönetet mondani a végtelen támogatásért és megértésért! Szavakkal nem lehet kifejezni azt, hogy mennyire hálás vagyok nektek azért, amiért oly sok ember jókívánsága elérkezett hozzám! Szeretnék köszönetet mondani a barátaimnak és a családtagjaimnak, hogy mindig ott voltak mellettem, az üzleti partnereknek és a zenei világban tevékenykedő barátoknak, akik támogattak, és nem utolsósorban szeretnék köszönetet mondani a rajongóimnak és a követőimnek is: kedveseim, ti vagytok az én hőseim!

– áll az énekesnő közleményében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek