Starity

Nicki Minaj szerint az új száma ezerszer jobb lesz, mint az Anaconda

2017. szeptember 30. 19:07   |   Szerző: Petrakornis

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicki Minajt mindenhol megtalálhatjuk: a rádiótól a televízióig. Elég sok zenében szerepel mostanában, de néhány rajongója azon gondolkozik, hogy hol a saját korongja?

hirdetés

Egy interjúban a rapper elmondta, hogy nem kell már sokat várnunk a valódi visszatérésére: hamarosan új lemezzel jelentkezik!

Dazeddel való csevejében Nicki elmagyarázta, hogy a számai sokkal szebbek és jobbak, már-már epikusabbak lesznek, mint az Anaconda nevű zenéje.

Ez az album lesz a legemlékezetesebb része a karrieremnek!

Mint azt tudjuk, az Anaconda nevű száma volt a legsikeresebb eddig, hiszen számos hétig dominálta a toplistákat. Ha igaz az, amit Nicki elmondott, ez egy hatalmas előrelépés lesz számára.

Minaj további dolgokat kikotyogott a lemezről:

Nem tudom azt mondani, hogy 50, 80 vagy 100 százalékban vagyok kész, mert magam sem tudom. Lehet, hogy holnap bemegyek a stúdiómba, és azt mondom majd, hogy az elmúlt 6 hónapi munkámból semmi nem tetszik. De lehetséges az is, hogy azt érzem majd hogy az albumom jó így, és kész van

– magyarázta a fekete hajú ciklon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek