Starity

Gal Gadot főszerepet kapott Bradley Cooper oldalán?

2017. szeptember 22. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elsőként a Variety és a Deadline számolt be arról, hogy Gadot és az MGM stúdió között jelenleg tárgyalások folynak, hiszen a magyar származású Mundruczó Kornél filmjében kaphat szerepet.

hirdetés

Több hiteles forrás szerint a négyszeres Oscar-díjra jelölt színész mellett női főszerepre esélyes a Deeper avagy Mélyebbre című filmben. A film rendezője nem más, mint a magyar származású Mundruczó Kornél, aki a Jupiter holdja direktoraként vált ismertté, most pedig az amerikai Mélyebbre című sci-fihez kapta meg a rendezési jogot. A jelenlegi információk szerint a film az előkészületeknél tart, melyben Bradley Cooper főszerepe már biztos. A forgatókönyvet Max Landis írta, a producere David Goyer lesz.

A történet egy egykori űrhajósról (Bradley Cooper) szól, aki életét kockáztatva elvállalja, hogy  elvisz egy tengeralattjárót egy óceánárokba. Ezalatt természetfeletti esetek érik és egyre nagyobb veszélybe sodorja magát.

A színésznőt a Wonder Woman 2 tárgyalása után faggatták, hogy lesz-e következő szerepe, mielőtt újra Wonder Woman bőrébe bújna. Az viszont biztos, hogy ha igazak a hírek és a színésznő tényleg csatlakozik a filmhez, elég eseménydús időszak vár majd rá, hiszen érkezik a Wonder Woman folytatása is, hamarosan pedig megjelenik Az Igazság Ligája cimű film, melyben a színésznő szintén Wonder Womant alakítja majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek