Starity

Megérkezett az első előzetes a Halálkúrához

2017. szeptember 25. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2014-ben mutatták be a mozik James Dashner Az útvesztő című könyvéből készült filmet, egy évvel később pedig a rajongók már meg is tekinthették a folytatását, melyet a Tűzpróba nevezetű könyvhöz forgattak. 2018-ban érkezik a trilógia utolsó filmje, a Halálkúra, melyhez nemrégiben érkezett meg az első előzetes.

hirdetés

Nemrégiben érkezett meg az első betekintő a Wes Ball által rendezett filmtrilógia lezárásához, melynek premierje 2018. január 26-án lesz esedékes az Egyesült Államokban (azt, hogy hazánkban mikor mutatják be, pontosan még nem lehet tudni).

Ugyan a filmnek elméletileg sokkal hamarabb a mozikba kellett volna kerülnie, a forgatásokat a főszerepet játszó Dylan O'Brien szerencsétlen balesete által okozott súlyos sérülések erősen akadályozták. Szerencsére a színész idővel felépült és be is fejezték a film munkálatait, néhány nappal ezelőtt pedig egyes jeleneteket ábrázoló képek láttak napvilágot, melyből többen is következtettek az előzetes mihamarabbi érkezéséről, amit alább meg is tekinthetitek:

A korábbi filmek egyébként igen nagy sikereknek örvendhetnek mind rajongói, mind pénzbeli formában értve: mindkét film meghaladta ugyanis a 300 millió dolláros ( kb. 78 milliárd forint) bevételét annak az alkotásoknak, mely 34 millió (kb. 8 milliárd forint) és 61 millió dollárból (kb. 16 milliárd forint) készülhettek el. A filmben olyan híres színészek is kaptak szerepet, mint Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Rosa Salazar, Giancarlo Esposito és Aidan Gillen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek