Starity

Kim Kardashian elárulta, melyik volt az a pillanat, amikor beleszeretett Kanye Westbe

2017. szeptember 26. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 36 éves sztáranyuka a családjáról szóló Keeping Up with the Kardashians című valóságshow tízéves jubileumi epizódjában emlékezett vissza férjével való kapcsolatának kezdetére.

hirdetés

Kanyével 2002-2003 körül ismerkedtünk meg. Egy dalt rögzített Brandyvel, aki a barátnőm volt. Még most is élénken emlékszem, milyen volt együtt lógni vele [Kanyével]. Videót is forgattak a dalhoz, így láttuk egymást párszor... Emlékszem, ahogy megkérdezte a barátaitól, hogy Ki ez a Kim Kardejon?. Még a nevemet sem tudta. Cuki volt

– elevenítette fel Kim.

Rögtön azelőtt beszéltünk egymással, hogy hozzámentem volna Kris Humphrieshoz, és máshogy kezdtem látni a dolgokat. Azt hiszem, keresztül kellett ezen mennem ahhoz, hogy rájöjjek, mit is akarok valójában. Miután szakítottunk, érzelmileg mélypontra kerültem, Kanye pedig azt mondta: Gyere el Párizsba, nézd meg a divatbemutatómat!. Azzal viccelődött, hogy azért szervezi az egészet, hogy randira hívjon. Elmentem, vele maradtam és így kezdődött a kapcsolatunk. Esküszöm, hogy abban a pillanatban beleszerettem, hogy landolt a gépem Párizsban. Azt gondoltam, hogy Istenem, miért nem tettem ezt meg korábban? Ilyen az igaz szerelem, a móka és a másik támogatása. Erről szól az élet..

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek