Starity

Ők az idei év legjobban fizetett televíziós színésznői

2017. szeptember 27. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Forbes természetesen idén is összeállította szokásos listáját és bérezésük alapján rangsorolta a színésznőket.

hirdetés

10. Pauley Perrette – 8.5 millió dollár

Pauley az elmúlt közel másfél évtizedet az NCIS című sorozatban töltötte, így vagyonának java része ebből a szériából folyt be számlájára, emellett nemrég egyetlen epizód erejéig szerepelt a When We Rise minisorozatban is.

9. Robin Wright – 9 millió dollár

Az 51 éves színésznő igen sikeres évet zár idén. Természetesen továbbra is főszereplője a Kártyavár című sorozatnak, ami a fő bevételi forrása, de szerepet vállalt még a Wonder Woman, a Szárnyas fejvadász 2049 és Az Igazság Ligája című filmekben is – utóbbi két alkotás csak később kerül bemutatásra.

8. Priyanka Chopra – 10 millió dollár

Az egzotikus külsejű Priyanka mind hazájában, Indiában, mind az Egyesült Államokban keresett színésznő, így nem csoda, hogy ő is felkerült a legjobban kereső színésznők listájára. Amerikában eddig sokan a Quantico című sorozat által ismerték, ám idén került a mozikba a főszereplésével készült Baywatch is, amiben alkalma adódott más oldaláról is megmutatkozni. Jó bevételi forrást biztosít neki emellett a Pantene-nel, a Lyf Mobile-lal és a Nirav Modival kötött reklámszerződése is.

7. Kerry Washington – 11 millió dollár

Kerry az idei évet még a Botrány című sorozatnak szentelte, hiszen a széria rövidesen lekerül a képernyőről, de amikor nem forgat, akkor sem unatkozik – nemrég például szinkronszerepet vállalt a Verdák harmadik részében, ráadásképp pedig ő a Neutrogena és a Movado reklámarca.

6. Julie Bowen – 12 millió dollár

A Modern család immár nyolc éve biztos keresetet biztosít Bowen számára, aki az idén indult, Aranyhajról szóló sorozatban Arianna királynőnek kölcsönzi a hangját, ráadásképp pedig a Family Guy-ban is szinkronizált, és egy rész erejéig a The Mindy Projectben is feltűnt. Hamarosan azonban a mozivásznakon láthatjuk viszont, mivel Melissa McCarthy oldalán játszott a jövőre bemutatásra kerülő Life of the Partyban.

5. Mariska Hargitay – 12.5 millió dollár

A magyar származású amerikai színésznőnek idestova 18 éve a Különleges ügyosztály című sorozat jelenti a biztos megélhetést, és valószínűleg meg is éri neki Olivia Bensont életre kelteni, hiszen azon kevesek közé tartozik, akik a kezdetektől fogva a szereplőgárda tagjai. Marika idén egy cameószerepet is vállalt egy epizód erejéig a Nightcapben.

4. Ellen Pompeo – 13 millió dollár

Ellen mindössze félmillió dollárral kerekedett felül Mariskán, neki A Grace klinika a biztos pont az életében, mely sorozatban tizenkét éve játszik főszerepet, és tegyük hozzá: igen hitelesen. A fent említett széria mellett Mariskához hasonlóan ő is vállalt egy epizódnyi egyéb szerepet – a Dr. Plüssi című gyerekműsorban szinkronizált.

3. Mindy Kaling – 13 millió dollár

Az első gyermekével várandós Mindy saját tévéműsorának, a The Mindy Projectnek köszönhetően került fel a listára, amihez hozzáadódik, hogy szinkronizált az Állatok című sorozatban, emellett szerepet vállalt a jövőre bemutatásra kerülő Időcsavarban és az Ocean's Eightben.

2. Kaley Cuoco – 26 millió dollár

Nagyot ugrunk bevétel tekintetében, ugyanis a dobogó második helyén Kaley áll, aki pontosan kétszer annyit tehetett zsebre, mint a bronzérmes Mindy. A szőke szépség immár tíz éve alakítja Pennyt az Agymenők címre keresztelt szitkomban, és epizódonként egymillió dollárt visz haza alakításáért.

1. Sofía Vergara – 41.5 millió dollár

Ismét nagyot ugrunk, mivel a kolumbiai szépség majdnem 15 millió dollárral kap többet fenti kolléganőjénél – igaz, több szerepet is vállal nála. Sofíát idén rajongói a Modern családban és a The Femail Brainben láthatták, emellett szinkronszerepet vállalt Az Emoji-filmben és a Family Guy-ban is. A színésznő most sem unatkozik: jelenleg a Stano című filmet forgatja, valamint csak a megjelenésre vár a szereplésével készült Bent és a The Brits Are Coming.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek