Starity

Bordi Regina novemberben férjhez megy

2010. október 25. 08:08   |   Szerző: Cuki

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az In Search of the World's Most Beautiful Woman – Miss Hungary cím tulajdonosa s a világ legszebb nőinek TOP 50-es listáján is folyamatosan szereplő szupermodell, Bordi Regina novemberben férjhez megy.

hirdetés
Bordi Regina novemberben férjhez megy

Búsulhatnak a férfi rajongók! Az USA-ban már szupermodellnek számító, számos szépségverseny győzteseként ünnepelt Bordi Regina ugyanis novemberben kimondja a boldogító igent kedvesének, Lévay Gergelynek. Láthatóan nagy a szerelem, mindig kéz a kézben látni őket!

A szupermodell kedvesével egy 14 emeletes luxushajón tölti a nászutat, ami nem csak Spanyolországban, Olaszországban, hanem Afrikában és Mallorcán is kiköt majd. Regiéknek igazi luxusban lesz részük, a hajón a jacuzzi és uszoda mellett számos étterem, diszkó és kaszinó is található, sőt, még egy színháznak is otthont adtak a fedélzeten; a hajó a luxusáról elhíresült Monacót idézi:

A szupermodell egyébként tárgyalásokat folytat a VS-szel; talán ő lesz az egyik új angyalka? Mindenesetre egy biztos, a legfrissebb hírek szerint az utazás után Spanyolországban egy nagyobb szerződés aláírására is sort kerítenek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek