Starity

Steven Spielberg nem szokta megnézni a saját filmjeit

2017. szeptember 28. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 70 éves Oscar-, Golden Globe- és Emmy-díjas rendező bevallotta, nem izgatja különösebben saját munkássága.

hirdetés

Jurassic Park, Indiana Jones, A cápa, Schindler listája, Ryan közlegény megmentése... felsorolni is hosszú lenne, mennyi remek alkotás fűződik Steven Spielberg nevéhez, ő azonban köszöni szépen, nem kér filmjeiből, és inkább elkapcsol, ha meglátja, hogy valamelyik munkáját sugározzák a televízióban.

Az HBO által róla készített dokumentumfilmben a világhírű rendező bevallotta, hogy egész egyszerűen nem akarja látni a munkáit egyetlen kivétellel, ez pedig nem más, mint az E.T. A földönkívüli.

Először az E.T.-t fogom megmutatni az unokáimnak. Leülök melléjük és megnyugtatom őket, hogy E.T. valójában nem hal meg, és hogy ő is csak addig tűnik ijesztőnek, amíg az ember meg nem szereti a karaktert

– nyilatkozta Spielberg, aki jelenleg is több projekten dolgozik egyszerre, köztük az új Indiana Jones-filmen, ami várhatóan 2020-ban kerül a mozikba Harrison Ford főszereplésével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek