Starity

Életreszóló élményt okozott rajongóinak Demi Lovato

2017. szeptember 30. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato hatodik stúdióalbuma szeptember 29-én debütált, ami 15 perccel a megjelenés után már az amerikai iTunes első helyét foglalta el, ezzel pedig az iTunes történelmének második leggyorsabban első helyre ugrott lemeze lett.

hirdetés

A 25 éves Grammy-jelölt énekesnő a megjelenés előtti napon egy csapatnyi szerencsés rajongónak egy igazán stílusos privát partyt hozott össze a JBL közreműködésével. Az eseményen az interjúztató szerepét egyik legnagyobb rajongója, Casey Fitzsimmons kapta, aki az albummal kapcsolatban bombázta Lovatót különböző kérdésekkel.

Az elmúlt másfél-két évben, mióta megjelent a legutóbbi albumom, rengeteg mindenen mentem keresztül. Ez inspirált engem abban, hogy ennyire nyitott, nyers albumot készítsek, mert a rajongóim megérdemlik az őszinteséget

– árulta el Lovato, akinek egy álma vált valóra azzal, hogy Lil Wayne is részese a lemeznek.

A rapper a Lonely című dalban működik közre, ami ha minden igaz, a soron következő kislemez lesz. 

Mindig is szerettem volna vele dolgozni. Azzal, hogy ez megtörtént, a belső hip-hop/rap rajongó énem teljesen ki van borulva.

Döntését, hogy miért pont rajongói leplezték le a dalcímeket azzal indokolta, hogy szerette volna azokat az embereket is bevonni munkájának gyümölcsébe, akiknek köszönhetően az álmát élheti.

További érdekességként elárulta, hogy körülötte mindenki azt akarta, hogy az album névadó dala, a Tell Me You Love Me legyen az első kislemez a korongról, egyetlen személyt kivéve, aki nem más, mint Jay-Z. Az amerikai előadó, producer ugyanis Lovatóval értett egyet, miszerint a Sorry Not Sorry a tökéletes választás, így az ő szava volt az, ami végleg meggyőzte az énekesnőt elképzelésében.

A kérdezz-felelek végetértével, mielőtt Lovato távozott volna a helyszínről, személyesen köszöntötte fel két leghűségesebb rajongóját, Nancy Bermant és Brianna Pillarella-t, ezzel gondoskodva arról, hogy életük legemlékezetesebb születésnapja legyen. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek