Starity

Vége a találgatásoknak! Ennyit örököl Hugh Hefner özvegye

2017. október 01. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Playboy alapítóatyjának felesége mindössze 31 évesen özvegyült meg pár nappal ezelőtt.

hirdetés

Hugh Hefner szeptember 27-én, 91 éves korában hunyt el imádott otthonában, a Playboy-villában, ami több, mint négy évtizeden át szolgált az otthonául, és azután is ott élhetett, hogy eladta azt. A csak Hefként emlegetett magazinszerkesztőt rövidesen nyugovóra helyezik a Los Angeles-i Westwood Village Memorial Parkban, ahol a szexszimbólum Marilyn Monroe mellett lel majd békére.

Mióta Hef elhunyt, sokan találgatták, hogy most aztán kié lesz a Playboy-birodalom, és vajon mennyi jut belőle özvegyének, Crystal Harrisnek. A TMZ értesülései szerint a szőke szépségre ötmillió dollárt, azaz ~ 1.3 milliárd forintot hagyott Hefner, emellett övé lesz az az 5900 négyzetméteres Hollywood Hills-i ingatlan is, amit 2013-ban vásárolt neki. Minden további vagyon, ingó- és ingatlan a férfi gyermekeit illeti, emellett jócskán szánt jótékony célra is a playboy.

Hefner és Harris kapcsolata egyébként 2009-ben vette kezdetét – előbbi ekkor 83, utóbbi 23 éves volt. Viszonyuk hamar komolyra fordult: Hef a következő év karácsonyán gyűrűt húzott a kebelcsoda ujjára, 2011 nyarán, öt nappal a tervezett esküvő előtt azonban felbontották eljegyzésüket. Később kibékültek, 2012 szilveszterén pedig házasságot kötöttek egymással.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek