Starity

Amanda Bynes, te vagy az? Durván megváltozott a színésznő!

2017. október 02. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mióta 2010-ben végleg búcsút intett Hollywoodnak, a jóízlést is maga mögött hagyta a Könnyű nőcske sztárja.

hirdetés
Amanda Bynes, te vagy az? Durván megváltozott a színésznő!

Amanda Bynes a 2000-es évek egyik legkedveltebb tinisztárja volt, aki olyan alkotásokban kamatoztatta a tehetségét, mint a róla elnevezett Amanda Show, a Sok hűhó, a Tesóm nyakán, a Minden hájjal megkent hazug, a Miről álmodik a lány?, A sztárkivetett, a Micsoda srác ez a lány, a Hajlakk, az Amerikai Hófehérke és a már fent is említett Könnyű nőcske – többek között.

A még most is csak 31 éves színésznő azonban pár évvel ezelőtt igencsak kiégett, botrányaitól és mentális problémáitól volt hangos a világsajtó, így teljesen eltűnt a kíváncsi tekintetek elől. Mindössze annyit lehetett tudni róla, hogy ismét szülei gyámsága alá helyezték, valamint beiratkozott egy divatiskolába.

Hosszú idő után idén júniusban adott először interjút, melynek keretein belül bevallotta, hogy szeretne visszatérni a filmezéshez és beindítaná a jövőben saját márkáját is. Amandát szombaton Los Angelesben, a Ralphs nevű bevásárlóközpontban kapták lencsevégre, a róla készült lesifotók tanúsága szerint pedig már csak árnyéka korábbi önmagának. Azon túl, hogy felszedett pár pluszkilót, mintha a jóízlésnek is búcsút intett volna, megjelenésén pedig a hegesztőszemüveg sem sokat segített. Kár érte!

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek