Starity

Tim Roth: „Mindenkin észreveszem, ha hazudik”

2010. október 25. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A barátai gyanakodva néznek rá, a családja pedig utálja, hogy újabban kíméletlenül őszinte. Tim Roth sokszor úgy érzi, pórul járt a szerepével.

hirdetés
Tim Roth: „Mindenkin észreveszem, ha hazudik”

A 49 éves angol színész, Tim Roth néha már bánja, hogy elvállalta a Hazudj, ha tudsz című sorozat főszerepét – amelyben minden hazugságot leleplez –, mert a munka nem várt hatással volt a magánéletére. A szerpre készülve ugyanis annyira kiművelte magát a testbeszédből, hogy azóta mindnekin észreveszi a hazugság jeleit.

„Ha valaki füllent, vagy csak nem egészen azt mondja, mint amit gondol, azt a gesztusaiból, apró jelekből gyorsan kiszúrom. Eleinte viccesnek tűnt, de most már néhány barátom alig áll szóba velem, vagy csak óvatoskodva beszélnek, mert félnek, hogy rajtakapom őket valami hazugságon. Persze sokszor nagyon megkönnyítik az életet a kegyes hazugságok, apró kis mellébeszélések, de amióta tudom, hogy milyen könnyű rajtakapni valakit a legkisebb hazugságon is, képtelen vagyok megdícsérni a feleségem főztjét, ha nem ízlett igazán, vagy lelkesen végighallgatni a két kamasz fiam végtelen beszámolóit az iskolai dolgokról, ha épp halálra untatnak. Rá kell jönnöm, hogy a kíméletlen őszinteséget senki sem szereti, mindnekinek szüksége van apró hazugságokra” – mesélte a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek