Starity

Sasha Pieterse szerint van esély arra, hogy Shay Mitchell is feltűnik majd a The Perfectionistsben

2017. október 03. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövőre kezdődik meg a színésznő új sorozatának a forgatása, melyben ismét Pretty Little Liars-beli karakterét, Alison DiLaurentist kelti életre.

hirdetés

Fotó: Instagram

Ugyan Sasha Pieterse-nek most egyéb elfoglaltságai miatt nincs ideje azon agyalni, mi lesz jövőre, ám az már most biztos, hogy a színésznő nagyon várja, hogy megkezdje a munkát a The Perfectionists élén.

Nem akarok bajba kerülni, de szerintem a történet egy vagy két évvel a PLL fináléja után veszi fel a fonalat. Őszintén szólva örülök, hogy ott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Jó volt a finálé, és a pokolba is, izgatott vagyok, amiért anya vagyok a műsorban! Boldoggá tesz, hogy továbbra is Alisont alakíthatom. Csodálatos lány, és ha őszinte akarok lenni, szerintem kicsit több bepillantást kapunk az életébe és olyan oldaláról ismerjük meg jobban, amiről eddig nem

– nyilatkozta Sasha, majd a kérdésre, miszerint véleménye szerint a PLL-es szerelmét alakító Shay Mitchell feltűnésére van-e esély, így felelt:

Nem gondolom, hogy problémát okozna szerepeltetni őt. Véleményem szerint a rajongók megérdemelénék, hogy lássák őt, és ez az, ami számunkra is fontos.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek