Starity

Megszólalt az énekes, aki a Las Vegas-i lövöldözés idején lépett fel

2017. október 03. 12:12   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány órája először szólalt meg az eset óta az az énekes, aki a Las Vegas-i lövöldözés idején adott koncertet.

hirdetés

Jason Aldean egy nappal a történtek után egy megható posztban beszélt az esettel kapcsolatos érzéseiről Instagram oldalán. Az énekes éppen a fesztiválon lépett fel, amikor egy férfi lövöldözésbe kezdett. 

Az elmúlt 24 órában sokféle érzelmet éltem át. Félelem, harag, szívfájdalom, részvét és sok más. Tényleg nem értem, hogy valaki miért akarja elvenni a másik életét. Valami megváltozott ebben az országban és ebben a világban az utóbbi időben és ezt félelmetes látni. Ez a világ olyan hellyé válik, ahol félek felnevelni a gyermekeimet. A nap végén nem demokraták vagy republikánusok, fehérek vagy feketék, férfiak vagy nők vagyunk. Mindannyian emberek vagyunk, mindannyian amerikaiak és itt az ideje, hogy így is viselkedjünk és összeálljunk egyként. Ez az egyetlen módja annak, hogy jobbá tegyük az országot, mint amilyen valaha volt, de hosszú út áll még előttünk és ezt most kell elkezdenünk. Fáj a szívem az áldozatokért és családjaikért ebben az értelmetlen cselekedetben. Nagyon sajnálom azt a fájdalmat, amit most mindenki érez és nem tudok olyan mondani, ami most enyhítené ezt a fájdalmat. Csak tudjátok, hogy a szívemben és az imáimban vagytok és együtt megyünk ezen keresztül. Ideje összefogni és megállítania gyűlöletet! 

– írta fotóhoz az énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek