Starity

A kamerák előtt tud bömbölni: Kendall nem tud másképp bocsánatot kérni, csak ha emeli a nézettségüket

2017. október 03. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hónapokkal későbbi baklövéséről, a Pepsi reklámról beszélt Kendall Jenner – a bocsánatkérés normális formája azonban elmaradt.

hirdetés
A kamerák előtt tud bömbölni: Kendall nem tud másképp bocsánatot kérni, csak ha emeli a nézettségüket
Fotó: YouTube

A Keeping Up with the Kardashians valóságshow az évek során minden hitelességét elvesztette, hiszen egyértelmű, hogy a lányok olvassák a szöveget – ráadásul elég rosszul. Azonban, a médiának és az embereknek kezd elege lenni abból, hogy a borzalmas nézettségi adatokat kamu hírekkel vagy éppen színvallásukkal próbálják helyrehozni.

Legutóbb hármas várandósági hír bombája robbant a sorozat 10. évfordulója alkalmából: Khloé, Kylie és Kim is babát vár, ám természetesen semmi mást nem hajlandóak ezenkívül mondani, egyértelművé téve, hogy csak figyelmet akartak a médiában, és nézettséget generálni.

Kendall Jenner ÁPRILISI botrányát, a Pepsi reklámot vette most elő: bár a bocsánatkérés minden platformon elmaradt, most a sorozat kedvéért elejtett némi krokodilkönnyet.

Hatalmas cégről van szó, így nem gondolkodtam, amikor megkaptam a felkérést. Michael Jackson, Britney, Beyoncé, Pink és még sokan mások szerepeltek a Pepsi reklámjaiban, szóval izgatott voltam. Azonban az, hogy megbántottam másokat... nagyon fáj

– siránkozott Kendall.

Természetesen nem azzal van a baj, hogy megbánta a tettét: sokkal inkább ott gyökerezik, hogy fél éves hírt kamerák előtt képes egyedül megbeszélni, míg sokan várták a nyilatkozatát, amikor az ügy aktuális volt. Ezáltal bocsánatkérésének őszintesége megkérdőjelezhető a legtöbb ember és író szerint.

A BuzzFeed számolt be arról elsőként, hogy elegük van abból, hogy a Kardashian család kihasználja a médiumokat kamu hírekkel, így szépen lassan elkezdik leépíteni őket. Talán Kylie is érzi, hogy itt a vég: YouTube-karrierbe kezdett pár nappal ezelőtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek