Starity

Házassági gondjaiknak köszönhetően újra beleszeretett feleségébe Chris Hemsworth

2017. október 04. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 32 éves szívtipró hét éve alkot egy párt szakmabeli szerelmével, akit néhány hónapnyi randizás után 2010-ben vett feleségül.

hirdetés

Sokan az első gondoknál kapva kapnak az alkalmon és kilépnek a rosszra fordult kapcsolatból, Chris Hemsworth azonban nem tartozik ezen férfiak közé, sőt! Elmondása szerint ő újra beleszeretett élete párjába, Elsa Patakyba, amikor problémáik adódtak azzal, hogy nem tudták összeegyeztetni a munkát és a magánéletet.

A feleségemmel egymásba szerettünk, gyerekeink születtek, ezt követően évekig alig láttuk egymást, aztán ismét belehabarodunk a másikba. Munka szempontjából Elsa sokkal több mindent feladott az évek során, mint én. Szerette volna, ha én is visszaveszek kicsit a tempóból és több időt töltök otthon vele és a gyerekekkel, és persze én is erre vágyok, de úgy érzem, kritikus ponthoz ért a karrierem: vagy megalapozom, hogy még tovább maradhassak a szakmában, vagy lecsúszok

– nyilatkozta a GQ Australiának a háromgyermekes színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek