Starity

Brooke Shields nyilvánosságra hozta, milyen nyálas dumával próbálta felszedni őt Donald Trump

2017. október 04. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 52 éves színésznő tegnap, a Watch What Happens Live című műsorban vallott Andy Cohennek arról, hogyan hívta őt randira az Egyesült Államok jelenlegi elnöke évekkel ezelőtt.

hirdetés
Brooke Shields nyilvánosságra hozta, milyen nyálas dumával próbálta felszedni őt Donald Trump

Brooke Shieldsnek a fent említett műsor során képeket mutattak, melyek róla és valamelyik híres kollégájáról készültek évtizedekkel korábban, neki pedig ki kellett találnia, ki is áll mellette a felvételeken, ugyanis azokat kitakarták. Az utolsó fotón Donald Trumppal pózol a barna hajú szépség, és bevallotta, hogy kettejük találkozására és jótékonysági rendezvényen került sor, a férfi pedig randevút kért tőle. Ő nemet mondott, ám miután elvált, Trump ismét bepróbálkozott nála, méghozzá nem is akármilyen szöveggel.

Nem mentem randira vele, pedig hívott. Egy film forgatási helyszínén voltunk [amikor legközelebb keresett]. Ez rögtön a válásom után történt. Azt mondta nekem, hogy Őszintén hiszem, hogy nekünk randiznunk kéne, mert te vagy Amerika kedvence, én pedig Amerika leggazdagabb pasasa vagyok. Az emberek imádnának minket együtt!.

– elevenítette fel a történteket Brooke.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek