Starity

Cookyt nem érdeklik a számok! Alig várja, hogy apa legyen

2017. október 05. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Először néz apai örömök elé a 48 éves rádiós. Elmondása szerint nem zavarja, hogy ennyi idősen adatik meg számára a gyermekáldás csodája.

hirdetés
Cookyt nem érdeklik a számok! Alig várja, hogy apa legyen
Fotó: Facebook / Cooky

Eddig talán maga Cooky sem gondolta volna, hogy egyszer az ő életében is eljön a családalapítás ideje, mégis így lett! Néhány napja ugyanis kiderült, hogy párja, Debóra áldott állapotban van – a szerelmesek februárra várják szerelmük gyümölcsének érkezését. A rádióst bevallása szerint nem érdekli a kor, úgy tartja, hogy az csak egy szám és sokkal fontosabb az, hogy milyen érzések húzódnak egy gyermek szülei között.

Nem pánikolok a rám váró felelősségtől, örülök és büszke vagyok. Szeretnék még 20-30 évet élni, és egyáltalán nem tartom szörnyűnek, hogy amikor én 67 éves leszek, akkor a gyerekem még csak 20. Ez az én életem, és senkinek nincs joga kritizálni. Én sem véleményezem senki privát életét, nem okoskodom, hogy kellett volna csinálnia. Az egész élet egy nagy matematika. Azt nézed, mennyi az idő, mennyi pénzed van a bankban,mennyibe kerülnek a dolgok. Hagyjuk már! Az érzések a fontosak!

– idézi a Blikk Cooky szavait.

Négy hónap múlva kopogtat náluk a gólya. I Fotó: Facebook / Cooky

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek