Starity

Kiderült, mikor kerül a mozikba a Halálos iramban folytatása

2017. október 05. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2001-ben indult filmsorozat kielncedik és egyben utolsó előtti részének megtekintésére még sokáig kell várnunk.

hirdetés

A készítők nemrég a közösségi oldalakon jelentették, be, hogy a Halálos iramban folytatására több, mint két évet kell várnunk, ugyanis a kilencedik epizód 2020. április 10-én kerül majd a mozikba, azaz egy évvel később, mint eredetileg tervezték. Arról nincs információ, hogy mi áll a csúszás hátterében.

A premier eltolása azonban nem az egyetlen probléma, ami felmerült az új film kapcsán, a közelmúltban ugyanis összekapott a franchise két sztárja, Dwayne Johnson és Tyrese Gibson – utóbbi az Instagramon adott hangot abbéli sérelmének, miszerint kollégája a hátuk mögött folytat tárgyalásokat a készítőkkel annak érdekében, hogy karaktere, Luke Hobbs önálló filmet kapjon.

Ha továbbmész ezzel a filmmel, azzal szándékosan ignorálod azt a szívhez szóló pillanatot, amit megosztottunk. Nem akarok hallani felőled addig, míg fel nem idézed, miről is beszéltünk. Azért itt írok, mert nem kaptam választ tőled az SMS-eimre. A #FastFamily egy család... mi nem szólózunk

– írta Tyrese, majd így folytatta:

Nekem sosem volt és nem is lesz problémám ezzel a filmsztárral. Olyan, mintha a fivérem lenne. Egyszerűen csak próbálom elérni őt, mert nem hív vissza ezzel az önálló filmmel kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek