Starity

Jöhet a következő baba! Mesterséges megtermékenyítésen esik át Chrissy Teigen

2017. október 05. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell lánya után további csemetékkel szeretné megajándékozni a férjét.

hirdetés

Chrissy Teigen és John Legend abszolút álompárnak számítanak Hollywoodban, ám az ő kapcsolatuk sem zökkenőmentes – a családalapítással például igencsak meggyűlt a bajuk, lányuk, Luna mesterséges keretek között fogant meg annak idején. A modell tavaly áprilisban adott életet a kicsinek, most pedig férjével együtt készen állnak a következő csemete érkezésére.

Chrissy az InStyle magazinnak adott interjújában vallott arról, hogy még idén aláveti magát egy újabb lombikbébi programnak, ugyanis jövőre ismét babázni szeretnének Johnnal és arra vágynak, hogy Luna nagy családban, testvérekkel nőjön fel. A pár eredetileg húsz fagyasztott embriót tetetett el, melyek közül csak három ment át a genetikai teszten és a vizsgálat részeként feltárták nemüket.

Az első kislány nem működött, a másodikból viszont megszületett Luna

– nyilatkozta Chrissy, akinek heteken belül beültetik a harmadik életképes embriót, aki ha megmarad, kisfiú lesz. Mindenesetre fennáll az esély, hogy esetleg ezúttal nem lesz szerencséjük, akkor viszont a pár ismét végigmegy a procedúrán és újabb embriókat hoznak létre mesterségesen, hogy a jövőben újra próbálkozhassanak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek