Starity

Ansel Elgort, Selena Gomez és Harry Styles egy filmben?

2017. október 05. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Filmadaptáció érkezik Donna Tartt Az Aranypinty regényéből, amelynek főszerepében Ansel Elgortot láthatjuk majd, ha minden igaz.

hirdetés
Ansel Elgort, Selena Gomez és Harry Styles egy filmben?

,,Olvastad már Az Aranypintyet?” – koktélpartik és baráti beszélgetések visszatérő kérdése volt ez a könyv megjelenése idején Amerikában. 2016-ban magyarul is elérhetővé vált a megindító regény, amelynek főszereplője egy szerető anya és egy távol lévő apa fia, a tizenhárom éves Theo Decker. Csodálatos módon túlél egy katasztrófát, mely azonban szétrombolja az életét. Magára marad New Yorkban, irányvesztetten és teljesen egyedül, míg végül egy gazdag barát családja befogadja. Ám a Park Avenue jómódú és távolságtartó világában sehogy sem talál otthonra. Sóvárog az anyja után, és görcsösen ragaszkodik ahhoz a tárgyhoz, amely a leginkább rá emlékezteti: egy kis méretű, varázslatos festményhez, amely végül az alvilág felé sodorja.

Ansel és Harry 2016 novemberében

Több hírportál nyilvánosságra hozta, hogy a főszerepre, avagy Theo megalkotására Ansel Elgort színészt szánják: a tárgyalások jelenleg is folynak. Egy filmkritikus azt is elárulta, hogy legjobb barátját, Borist, nem más, mint Harry Styles játszaná el, aki szintén esélyes Theóra is.

Azonban ez még nem minden: Selena Gomez is a pletykák szerint bezsebelt egy karaktert, amit alátámaszt, hogy a színésznőt New Yorkban kapták lencsevégre egy példánnyal a kezében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek