Starity

Megérkezett Charlie Puth újabb slágergyanús szerzeménye

2017. október 06. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

How Long címet viselő újdonsága jövőre megjelenő második stúdiólemezét hivatott népszerűsíteni.

hirdetés
Megérkezett Charlie Puth újabb slágergyanús szerzeménye
Fotó: Billboard

Az Attention után újabb slágergyanús dalt tett közzé Charlie Puth a How Long képében. A Grammy- és Golden Globe-jelölt tehetség ismét csak magasra teszi a lécet – második nagylemezét várhatóan 2018-ban dobja piacra, aminek a Voicenotes címet választotta. A korong ide kattintva előrendelhető.

Nem tudok aludni, mert továbbra is a How Longhoz készített reakcióvideóitokat nézem

– írta múlt éjjel Charlie a Twitteren, nem sokkal azután, hogy köszönetet mondott rajongóinak a felé tanúsított túláradó szeretetért.

A kérdés már csak az, hogy vajon sikerül-e Charlie-nak felülmúlni a 2015-ös See You Again sikerét, ami szinten minden létező slágerlistán első lett, az eladások után többszörös platina minősítést szerzett és hosszú hónapokon át volt a YouTube legnézettebb videója. A dal népszerűvé válásában egyébként szerepet játszott a Halálos iramban című film sikere is – ennek lett a betétdala –, ugyanis a nóta nem sokkal a franchise sztárjának, Paul Walkernek a halála után született az előtte való tisztelgés jeleként.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek