Starity

Végre itt van! Hallgasd meg nálunk Gwen Stefani karácsonyi lemezét!

2017. október 06. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Interscope Records jóvoltából ma jelent meg az énekesnő karácsonyi lemeze.

hirdetés

You Make It Feel Like Christmas címmel jelentette meg negyedik szólólemezét a No Doubt élén ismertté vált énekesnő, mely korongon tizenkét karácsonyi nóta kapott helyet, köztük egy duett is, melyet Gwen Stefani párjával, Blake Sheltonnal közösen készített el. A dalok között klasszikus státuszba emelkedett karácsonyi dalokat is hallhatunk a szőkeség előadásában, mint amilyen a Jingle Bells, a Let It Snow, a Silent Night vagy a Last Christmas.

A karácsony egyébként Gwen egyik kedvenc ünnepe, és ahogy tavaly, úgy idén is Blake-kel, illetve Gavin Rossdale-hez fűződő házasságából született gyermekeivel ünnepel majd. Egyes külföldi portálok szerint az sincs kizárva, hogy szerelme idén végre gyűrűt húz Gwen ujjára – talán épp karácsonykor. Viszonyuk 2015 őszén kezdődött, nem sokkal azután, hogy az énekesnő tudomást szerzett arról, hogy férje három éven át csalta őt gyermekeik dadájával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek