Starity

Jared Leto még nem látta a főszereplésével készült Suicide Squadet

2017. október 07. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész Jokert alakította a tavaly nyáron bemutatott akciófilmben, alakításáért pedig hideget-meleget egyaránt kapott.

hirdetés
Jared Leto még nem látta a főszereplésével készült Suicide Squadet

Bár bevétel szempontjából nem panaszkodhatnak a Suicide Squad – Öngyilkos osztag készítői, hiszen az alkotás igen szépen hozott a konyhára, ám a kritikusok és a rajongók többsége is csalódottságát fejezte ki a kész művel kapcsolatban. Jared Letót ráadásul a filmtörténelem egyik legrosszabb Jokereként bélyegezték meg, ám nem tudni, hogy ezek a negatív hatások hozzájárultak-e ahhoz, hogy a színész a mai napig nem látta a kész filmet.

Még sosem láttam a Suicide Squadet. Az a véleményem, hogy a saját filmjeid megtekintése túlságosan öntudatossá tehet. Mindegy, hogy elégedett vagy-e a munkáddal vagy inkább szeretnéd elkerülni annak megismétlését, öntudatra ébreszt. Fogalmam sincs, hogy az én esetemben mi lenne. Én elolvasom a forgatókönyveket és onnantól tudom, mi fog történni

– magyarázta a Syfynak a színész, aki jelenleg a Szárnyas fejvadász 2049-et népszerűsíti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek