Starity

Girls' Generation: hárman nem újítottak szerződést

2017. október 11. 10:10   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dél-Korea klasszis lánycsapatának nyolc tagja közül, csak öt újította meg szerződését az SM Entertainmenttel.

hirdetés
Girls' Generation: hárman nem újítottak szerződést
Fotó: Dabeztt

A Girls' Generation nyolc tagja közül csak öten, vagyis Taeyeon, Yoona, Hyoyeon, Yuri és Sunny újította meg szerődését az SM Entertainmenttel, míg Sooyoung, Seohyun, Tiffany nem, így távoznak az ügynökségtől. A kiadó azonnal cáfolta a híreszteléseket, miszerint a formáció ezzel feloszlik – a csapat jövőbeli terveiről jelenleg is folynak a megbeszélések.

A Girls' Generation nagyon értékes és jelentős mind az ügynökség, mind pedig a rajongók számára. A tagok nem gondolkoznak a feloszláson. Habár vannak, akik szerződése a végéhez ért, de a megmaradt tagokkal megvitatjuk a csapat jövőjét, s ebben óvatosan járunk el.

– olvasható a kiadó közleményében.

A tagok sokat gondolkoztak a szerződésmegújításról. Vannak, akik úgy döntöttek, új utat kezdenek, hogy új kihívásokat tapasztaljanak meg. Azok, akik nem újítottak szerződést továbbra is aktívak leszek – színésznőként.

– nyilatkozta egy bennfentes.

Tehát a három kilépett idol a jövőben nagy valószínűséggel színésznői karrierjére szeretne fókuszálni, ám hivatalos megerősítés egyenlőre nem érkezett részükről. A SNSD egyébként idén augusztusban ünnepelte fenállásának 10. évfordulóját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek