Starity

Dylan Sprouse már biztosan nem fog feltűnni a Riverdale-ben

2017. október 11. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha valamiben, akkor a The CW sikersorozatában biztosan nem fog együtt játszani a Sprouse ikerpár.

hirdetés

Dylan és Cole Sprouse bár nagyon közel állnak egymáshoz és sokáig karrierjüket is közösen építették, mostanra elszakadtak egymástól – már olyan értelemben, hogy nem játszanak ikerpárt és nem alakítanak felváltva egy-egy karaktert. Cole jelenleg a nagy sikernek örvendő Riverdale című sorozatnak az egyik főszereplője, így rajongóik reménykedtek abban, hogy a jövőben a színész ikertestvére is feltűnik majd a képkockákon, ám Jughead megformálója eloszlatta a tévhiteket.

Nem szeretném, ha Dylan feltűnne a Riverdale-ben, és neki sem szerepel a tervei között a vendégszereplés. A Zack és Cody élete rajongói közül sokan úgy vélik, mókás lenne a testvéremet is a sorozatban látni, szerintem azonban butaság lenne szerepeltetni őt benne. Nagyon fura lenne és oda nem illő. Nem hiszem, hogy ő szeretne szerepelni és ha őszinte akarok lenni, én sem szeretném, ha szerepelne benne. Az emberek szívesen látnának minket újra együtt a képernyőn, és ez rendben is van. Hízelgőnek találom

– magyarázta a Glamournak Cole.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek