Starity

Charlie Puth rendesen zavarba jött, amikor arról kérdezték, ki ihlette az Attentiont

2017. október 11. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fiatal kora ellenére az énekes remek dalszerző hírében áll, ám azt nem szerette volna megosztani a nyilvánossággal, ki ihlette Attention címet viselő szerzeményét.

hirdetés

Charlie Puth áprilisban dobta piacra az Attention című kislemezt, ami óriási siker a mai napig, az azonban talány, ki az a fiatal, szívének kedves hölgy, akinek / akiről a nóta szól. A 25 éves énekes a minap Ellen DeGeneres műsorában vendégeskedett, amikor a házigazda arról kérdezte, ki ihlette a dalt, mire Charlie zavarba jött, alig találta a szavakat és láthatóan feszengett.

A szívem kiugrik a helyéről

– mondta zavarában.

Ami az Attentiont illeti, a dal Charlie jövőre megjelenő második nagylemezén, a Voicenoteson kerül majd elhelyezésre. A szerzeményt egyébként nemcsak a rajongók, hanem a kritikusok is jól fogadták – volt, aki egyenesen a nyár slágerének titulálta.

Az Attentionhöz kisfilm is készült Emil Nava rendezésében, a női főszereplőt pedig Samara Weaving színésznő keltette életre; munkájuk eredményét mostanáig több, mint félmilliárdan tekintették meg a legnagyobb videómegosztó oldalon. Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek