Starity

Tyler Posey elárulta, kivel cserélne személyiséget, ha tehetné

2017. október 11. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jóképű sorozatsztár szíve szerint visszamenne a 2000-es évek elejére és egyik kedvencével cserélne személyiséget.

hirdetés

Tyler Posey néhány hónappal ezelőtt hackertámadás áldozata lett, akárcsak Teen Wolf-beli kollégája, Cody Christian. A színész csak most szólalt meg a történtek kapcsán, és bevallotta, hogy se akkor, se most nem érdekli a dolog, mert tapasztalata szerint könnyebb elengedni az ilyesmit, mint rágörcsölni és szorongani miatta. Visszaemlékezése nyomán megtudhattuk, hogy egy e-mail útján értesült privát tartalmai kiszivárgásáról.

Kaptam egy e-mailt, amiben az állt, hogy hackertámadás áldozata lettem – valaki feltörte az iCloud-fiókomat. Asszem, ez olyan, mintha lenyúlták volna a személyiségemet

– nyilatkozta, majd amikor arról kérdezték, hogy amennyiben ő „nyúlhatná le” valaki más személyiségét, kire esne a választása, így felelt:

Tom DeLonge-ot választanám a Blink-182-ból. Ellopnám a személyiségét és visszamennék az időben a 2002-es éráig. Ha másért nem, ezért biztosan visszamennék az időben!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek