Starity

Megvan, ki veszi át Nagy Krisztián megüresedett helyét az X-Faktorban

2017. október 14. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A megszokott módon, tizenkét versenyzővel startol el ma este az idei X-Faktor első élő show-ja.

hirdetés
Megvan, ki veszi át Nagy Krisztián megüresedett helyét az X-Faktorban
Fotó: RTL Klub

Néhány nappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy Nagy Krisztián visszalépett a versenytől, ugyanis a ránehezedő nyomás miatt besokallt. Döntése nyomán Radics Gigi csapata kétfősre szűkült, ám a műsor készítői úgy határoztak, hogy nem opció az, hogy tizenegy versenyző szálljon harcba a fődíjért, így amellett döntöttek, hogy visszahoznak egy, a mentorházas megmérettetés során hazaküldött versenyzőt Bereznay Dániel személyében.

Az X-Faktor készítőinek telefonhívása Londonban érte utol a 17 éves énekest, aki nem habozott sokat, gyorsan igent mondott a felkérésre, így rövid időn belül repülőre szállt és hazautazott, hogy részt vegyen az élő show előtti próbákon.

Nyolc éve kezdtem el komolyabban foglalkozni az énekléssel. Másfél éve már énektanárhoz is járok, és bár apukám már két éve is győzködött, hogy jelentkezzek, most éreztem magam elég érettnek ahhoz, hogy belevágjak. Anyukám viszont kicsit félt, de természetesen ő is mindenben támogat

– nyilatkozta Dani a Blikknek.

Dani ma már az élő show-ban tűnik fel I Fotó: RTL Klub

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek