Starity

Vallomást tett a Riverdale sztárja: Őt is zaklatták!

2017. október 14. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harvey Weinstein-botrány óta egyre több híresség osztja meg saját, zaklatással kapcsolatos történetét.

hirdetés

Lili Reinhart is felszólalt a témában, és bár nevet nem említett, minden bizonnyal őt nem a világhírű producer próbálta kihasználni, hanem olyasvalaki, aki közel állt hozzá. Történetét egy Tumblr-posztban tárta a nyilvánosság elé.

A Harvey Weinstein-féle vádak fényében úgy érzem, szükségem van arra, hogy én is megosszam a saját tapasztalataomat, ami egy olyan férfihoz fűződik, aki rangban felettem állt, hatalmát pedig arra akarta használni, hogy kihasználjon engem. Nem szeretném felfedni a részleteket, mert nem érzem szükségszerűnek, így legyen elég annyi, hogy ez a pasas rám akarta erőltetni magát, amikor randevúztam vele. Megállítottam és közöltem vele, hogy nem, nem akarom és képtelen vagyok megtenni azt, amit tőlem kér, aztán otthagytam, mielőtt még rosszabbra fordult volna a helyzet. Emlékszem, olyan volt, mintha egy horrorfilm jelenetében szerepeltem volna

– elevenítette fel a vele történteket Lili.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek