Starity

Sara Shepard elárulta, hogyan illik bele Mona és Ali a The Perfectionistsbe

2017. október 14. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Váhatóan 2019-ben kerül a képernyőre a Pretty Little Liars utódjaként is emlegetett széria.

hirdetés

Fotó: Freeform

Az már eddig is köztudott volt, hogy filmre viszik Sara Shepard The Perfectionists címet viselő regényét, ám az csak a közelmúltban derült ki, hogy a történetben kulcsfontosságú szerepet játszik a Pretty Little Liarsben megismert Alison DiLaurentis (Sasha Pieterse) és Mona Vanderwaal (Janel Parrish). Az EpicReads a minap a könyv írónőjét faggatta azt illetően, miképp is illeszkedik bele a történetbe a két karakter, akik egyébként a regényben nem szerepeltek.

Olvastam a pilot epizód forgatókönyvét, és személy szerint én imádtam azt, ahogyan Alit behozzák a történetbe. Nem akarok túl sokat mondani ezzel kapcsolatban, azt azonban elárulhatom, hogy fontos szerepet játszik az iskolában, noha ő nem olyan karakter, aki a könyvben szerepelt volna

– magyarázta Sara, majd Mona kapcsán így nyilatkozott:

Mona a történetbe való becsatlakozása ezzel szemben homályos kissé. A vége felé érkezik a történetbe, de van egy olyan érzésem, hogy kulcsfontosságú szerepe lesz a széria alakulásának szempontjából. Emlékeztek arra, hogyan láttuk a Pretty Little Liars végén Monát Párizsban? Azt hiszem, valamiképp az a jelenet kapcsolódni fog a történethez, de még nem vagyok 100%-ig biztos abban, hogy hogyan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek