Starity

Bemutatta új videoklipjét az Amberian Dawn

2017. október 20. 22:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan megjelenik a formáció új nagylemeze, a napokban pedig megosztották a várva-várt kisfilmjüket is.

hirdetés

Ahogyan arról már többször is beszámoltunk, november 10-én kerül majd a lemezboltok polcaira a finn formáció legújabb nagylemeze, ami a Darkness Of Eternity elnevezést kapta. A Päivi Virkkunen vezette együttes már teljes egészében lerántotta a leplet újdonságáról, ugyanis mind az album borítója, mind a dallista is egyaránt be lett már mutatva.

Az is köztudott tény, hogy a dalok többsége igazi metálhangzású nóta lesz, de olyan tételek is hallhatóak lesznek majd, amik sokkal inkább poposan fognak csengeni. Mindezeken felül, Tuomas Seppälä azt sem titkolta el, hogy – az előző lemezhez hasonlóan – ezen a korongon is a 2014-es megjelenésű Magic Forest nevezetű lemezük története kap újfent folytatást.

Néhány hónapja, belehallgathattunk egy új dalba a Dragonflies című szám képében, a múlt hónapban pedig megjelent az első hivatalos szerzeményük is, ami a Maybe címet kapta, és amin fellelhetőek az ABBA stílusjegyei, ugyanis a svéd négyes munkássága inspirálta a korongon helyet kapott szerzeményeket.

A srácok nemrégiben azt is elárulták, hogy már javában forgatják legújabb videoklipjüket, azt azonban nem árulták el, hogy melyik dalhoz is forognak a kamerák - egészen máig. Mindezeken felül, a közelmúltban megosztottak egy több, mint ötperces videót, melynek keretein belül az összes dalba belehallgathatunk.

Az izgalmak további fokozásának érdekében, néhány órája nyilvánosságra hozták várva-várt kisfilmjüket is, ami az I'm The One című számhoz készült és október 13-án került fel a Napalm Records lemezkiadó hivatalos YouTube-csatornájra, ám csupán a mai napon fedték fel megjelenését. Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek