Starity

Gabrielle Union is megszólalt: „Majdnem 25 év telt el azóta, hogy megerőszakoltak...”

2017. október 18. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mióta kirobbant a Harvey Weinstein-botrány, egyre több híresség áll nyilvánosság elé, hogy megossza a maga zaklatással kapcsolatos tapasztalatát...

hirdetés

... legutóbb Gabrielle Union ragadta meg az alkalmat, hogy felszólaljon az ügyben, és bár nem ejtett sok szót arról, hogy mi történt vele, biztosította a zaklatást elszenvedő áldozatokat arról, hogy nincsenek egyedül, ő mellettük áll és tudja, mit éreznek.

Majdnem 25 év telt el azóta, hogy megerőszakoltak. Nem vagyok meglepve. A nemi erőszak a világ legalulértékeltebb bűne. Továbbra is beszélnem kell a témáról, mert a hozzám hasonló emberek azt hiszik, egyedül vannak. Olyan, mintha magukra hagyták volna őket egy szigeten. Mintha kiabálnának a hurrikánban, de senki nem hallaná meg őket, én pedig próbálom tudatni velük, hogy Hallgatlak. Hallak téged! Én is jártam a te cipődben és igenis van fény az alagút végén!

– magyarázta a színésznő.

Ha zaklattak, vagy zaklatnak, ne félj segítséget kérni: 06-1-312-2287 & 06-80-505-101 (utóbbi ingyenes: hétfő, kedd, csütörtök, péntek 18-22ig)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek