Starity

Nyerj páros mozijegyet a Happy Family című filmre!

2017. október 18. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Ha még nincs programod október 25-én estére, akkor már ne is csinálj magadnak! Játssz velünk és nyerd meg az öt darab páros mozijegy egyikét!

hirdetés

Happy Family – Szörnyen boldog család címmel kerül a mozikba a legújabb sikervárományos animációs mesefilm, melynek keretein belül a Wishbon család nem mindennapi életét követhetjük nyomon. És hogy kiket is takar a Wishbon név? Emmát, aki egy csődközeli állapotban lévő könyvesboltot vezet; Franket, aki zsarnoki uralomra törő főnökétől szenved és ott vannak még gyerekeik, Fay és Max is. Egy nap azonban minden megváltozik, ugyanis egy beöltözős buliból úgy jönnek haza, hogy többé nem önmaguk: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay műmiává, Max pedig vérfarkassá válik. A família ezt követően kénytelen összefogni és az őket átváltoztató boszorkány nyomába eredni, útjuk azonban koránt sem lesz olyan eseménytelen, mint azt remélik...

Ha kedvet kaptál a filmhez és szívesen beülnél rá másodmagaddal, nincs más dolgod, mint helyesen válaszolni az alábbi kérdésre és elküldeni tippedet kommentben.

hirdetés

Melyik nagy sikerű animációs filmben kölcsönözte az egyik főszereplő hangját Emily Watson, aki a Szörnyen boldog családban Emmát szólaltatja meg?

a.) Karácsonyi lidércnyomás

b.) Rém rom

c.) A halott menyasszony

A játék időtartama: 2017. október 18. – 2017. október 22.
Sorsolás ideje: 2017. október 23.
A vetítés helye és időpontja: Budapest, Lurdy mozi – 2017. október 25., 18 óra

 

☆☆☆

 

Nyereményjátékunk véget ért!

Gratulálunk a nyerteseknek: Kittister, Vadonka 16, Rosier, Zaphire, Pocok2001

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek