Starity

Ivanka Trump 24 órára elzárkózott a külvilág elől, amikor Kurt Cobain meghalt

2017. október 18. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Egyesült Államok elnökének üzletasszony lánya élete egyik legfájdalmasabb időszakáról nyilatkozott az NME-nek.

hirdetés
Ivanka Trump 24 órára elzárkózott a külvilág elől, amikor Kurt Cobain meghalt

Kevesen gondolnák a ma már sikeres üzletasszonyként tevékenykedő, makulátlan külsejű Ivanka Trumpról, hogy volt egy vad, lázadó időszaka, ami összeomlani látszott, amikor 1994-ben megtudta, hogy öngyilkosságot követett el a Nirvana általa is bálványozott frontembere, az akkor mindössze 27 éves Kurt Cobain.

Az 1990-es években, a punk időszakomban nagyon odavoltam a Nirvanáért. A ruhatáram szakadt farmerekből és flanelingekből állt. Egyik nap suli után kékre festettem a hajam. Anyám nem igazán rajongott a döntésemért. Rámnézett, aztán elment a legközelebbi drogériába és vett nekem egy tízdolláros Nice’n Easyt. Aznap este rákényszerített, hogy fessem vissza a hajam szőkére. A szín, amit választott, három árnyalattal világosabb volt, mint a természetes hajszínem... de többé nem néztem vissza

– nyilatkozta gondtalan kamaszévei kapcsán Ivanka, akit oly sok fiatalhoz hasonlóan nagyon érzékenyen érintett az X generáció szószólójának tartott Cobain halála, amire ekképp emlékezett vissza:

Nem sokkal a hajfestős fiaskó után kiderült, hogy Kurt Cobain, a Nirvana énekese, dalszerzője és gitárosa önygilkosságot követett el. Sokkos állapotba kerültem a hírtől, teljesen összezavarodtam. Anyukámnak fogalma sem volt arról, ki volt Kurt Cobain, de együttérzett velem. Miután 24 órára elzárkóztam a világ elől és kisírtam magam, rávett, hogy jöjjek le a családhoz vacsorázni.

via NME

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek