Starity

Második gyermekükkel várandós Sam Claflin felesége, Laura Haddock

2017. október 18. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárpár kisfia, Pip januárban lesz kétéves, nemsokára azonban ismét bekopogtat a gólya a családhoz.

hirdetés

Sam Claflin és felesége, Laura Haddock október 16-án, egy londoni rendezvényen jelent meg, utóbbin az általa viselt rózsaszín Emilia Wickstead megálmodta ruha pedig látni engedte a gömbölyödő pocakot. Laura egyébként első terhességéről is hasonlóképp tudatta a nyilvánosságot, így nincs semmi szokatlan abban, hogy egy, a közösségi oldalakon közzétett bejelentés helyett a vörös szőnyegen tudatja a rajongókkal, hogy áldott állapotban van.

Sam és Laura kapcsolata egyébként 2011-ben vette kezdetét, majd két évnyi randevúzás után, 2013 nyarán oltár elé álltak. Jelenleg Londonban élnek és nagy szeretetben nevelik csemetéjüket, emellett mindketten dolgoznak: Claflin jelenleg a jövőre bemutatásra kerülő Adrift című drámát forgatja a Fiji-szigetek fővárosában, Suviban; Haddock ezzel szemben jól megérdemelt pihenését élvezi, miután már az utómunkálatokat végzik a szereplésével készült Dead Shiften, emellett rajongói idén olyan alkotásokban láthatták őt, mint A galaxis őrzői vol. 2. és a Transformers: Az utolsó lovag.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek