Starity

A Destiny's Child egykori tagja az öngyilkosság gondolatával kacérkodott

2017. október 19. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napjainkban egyre elfogadottabb kiállni a nyilvánosság elé és beszélni problémáinkról.

hirdetés

Legutóbb a Destiny's Child éléről ismert Michelle Williams vette a bátorságot és a The Talk című műsorban vendégeskedve elárulta, hogy korábban kis híján neki is az agyára ment a hírnév, olyannyira, hogy mély depresszióba esett, ahonnan az egyetlen megoldást az öngyilkosság jelentette volna számára, de szerencsére elállt tervétől.

A világ egyik legnépszerűbb lánybandájának a tagjaként depressziótól szenvedtem. Amikor tudattam a problémáról a menedzseremet – egyem a szívét –, azt mondta nekem, hogy Most írtatok alá egy multimillárdos szerződést, hamarosan turnéra mentek. Mi okod volna depressziósnak lenni?. Mégis az voltam, emellett kacérkodtam az öngyilkosság gondolatával is. Eljutottam arra a pontra, ahol mindent sötétnek és nehéznek éreztem. Időnként úgy éreztem, Én vagyok a családfenntartó, törődök az emberekkel, nem lenne szabad így érezzek, de mit is tehetnék?. Szerettem volna kiszakadni ebből a helyzetből

– nyilatkozta az énekesnő.

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámon!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek