Starity

Családon belüli erőszak miatt letartóztatták a Buffy, a vámpírok réme sztárját

2017. október 19. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október 11-én bilincs csattant a sorozatsztár csuklóján – számolt be a botrányos hírről az E!Online ma reggel.

hirdetés

A fent említett lap értesülései szerint Nicholas Brendont őrizetbe vette a hatóság, miután civil barátnője feljelentést tett ellene családon belüli erőszak bűntettének elkövetése miatt. A férfi – állítása szerint – egy vita hevében a hajánál és a karjánál fogva rángatta őt és erőszakoskodott vele.

Ez egyébként nem az első alkalom, hogy agresszív természetéről tesz tanúbizonyságot Brendon, ugyanis 2015-ben a bíróság bűnösnek találta, miután nyomozást folytattak ügyében, miszerint egy New York-i szállodai szobában fojtogatta akkori barátnőjét. A hölgy a jelentések szerint azért ugrott fel a férfihoz, hogy elvigye Nicholasnak a holmijait, ám a férfi nem akarta őt elengedni, amikor távozni szeretett volna.

2015-ben a színészt összesen négyszer tartóztatták le, később pedig bejelentkezett a rehabra, ahol depresszióval, alkoholizmussal és dühkezelési gondjaival kezelték, de látszólag ismét időszerű lenne egy újabb kúra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek