Starity

X-Faktor: Újabb két versenyzőnek ért véget a műsor

2017. október 21. 23:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

10 versenyzőből most már csak nyolc maradt: köztük egészen biztosan ott van a nyertes.

hirdetés

Lezajlott az RTL Klubon az X-Faktor tehetségkutató második élő adása, amelyet Kiss Ramóna házi gazda nyitott meg újra. A zsűri palettája változatlan: ByeAlex, Gáspár Laci, Radics Gigi és Puskás Peti.

A show első fellépője Serena volt, mint pillangó, őt pedig a „rocksztár” Berta Dániel követte. A London Kids még mindig nem találja a helyét, így a mentorokat is megosztották, ahogyan a romantikus dallal hódítani kívánó Bereznay Dániel is. Az est első pozitív kritikáját Tóth Bettina kapta, azonban Mézes Norbert nem igazán találta a hangját az ABBA-val.

Gulyás Roland hatalmas átalakuláson ment át, így a hölgyek kedvence lett, Ricco és Claudia pedig hozta a szintet. Erdős Viola Gáspár Laci szerint egyszerűen nem tud énekelni, az őt követő Abaházi Nagy Lívia csodásan zárta a műsort.

A kiesők

A legkevesebb szavazatot Mézes Norbert kapta, ő így azonnal kiesett a műsorból. Párbajozásra a London Kids-t és Violát küldték a nézők.

A zsűri döntése alapján (3-1) a London Kids búcsúzott, míg Viola jutott tovább.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek