Starity

Jótékonyságra szólítanak fel a Shadowhunters sztárjai

2017. október 23. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fiatalok, adakozóak, szeretetteljesek és remek emberek: ez jellemzi a Shadowhunters stábját. Számos alkalommal hallhattuk már a nevüket, hiszen rengeteg mozgalomban szerepeltek már.

hirdetés

Nemrég a Spirit Day alkalmából szólaltak fel, amely lényegében az elfogadásról szól. Még akkor (október 19-én) felkerült a főbb szereplőkről egy-egy videó, amelyben nekünk, rajongóknak üzennek.

Katherine McNamara (Clary):

Az vagy aki, és ez így van rendjén. Nem számít a háttered, a vallásod, a származásod, a szexuális beállítottságod vagy éppen a nemi identitásod. Október 19-e alkalmából viselj te is lilát és hirdesd a #SpiritDay-t és a #ChooseKindness-t. Együtt megállíthatatlanok vagyunk! 

Dominic Sherwood (Jace):

Hello mindenki! Mi nagyon büszkék vagyunk, amiért támogathatjuk a Spirit Day-t Október 19-én. Fontos, hogy megértsük nem számít, ki vagy, honnan származol, mi a vallásod, a szexuális beállítottságod, mert mi mindannyian emberek vagyunk, ugyanazon faj. Együtt testesítünk meg egy társadalmat. Amíg inspiráljuk a másikat, addig támogathatjuk és jobbá tehetjük egymást. Legyünk inspirálóak és kedvesek. Legyünk emberek.

Emeraude Toubia (Isabelle):

Én támogatom a LGBTQ-t és hiszek benne. Csatlakozzatok hozzám, viseljetek ma lilát, a Spirit Day-en és válasszátok a kedvességet. Keresd meg a rejtett különbségeket, légy inspiráló.

Matthew Daddario (Alec):

Senkinek sem kellene félnie attól, hogy önmaga legyen. Kapcsolódj be hozzánk, a LGBTQ támogatóihoz, bármilyen háttérrel, hogy megmutassuk az embereknek, hogy lehetnek büszkék és magabiztosak. Csatlakozzatok, osszátok Twitteren és Instagramon, hogy: #SpiritDay, #ChooseKindness. Köszönöm!

Alberto Rosende (Simon):

Gyerünk, mondjuk el minden fiatal embernek, hogy úgy vagy jó, ahogy vagy. Nem számít a háttered, a vallásod, a szexuális beállítottságod, sem a nemi identitásod. Vegyünk fel lilát ezen a napon és osszuk meg a hashtageket, a #SpiritDay-t és a #ChooseKindness-t. Én azt mondom, legyél inspiráló, hogy találjanak olyat az emberek, akire azt mondják: te különbözöl másoktól.

Harry Shum Jr. (Magnus):

Hello, srácok! Ma van a Spirit Day, és lila színt viselek, hogy kimutassam, hogy támogatom és kiállok a LGBTQ személyei mellett, rendelkezzenek akármilyen háttérrel. Csatlakozzatok hozzám Október 19-én és válasszátok a kedvességet.


Alisha Wainwright (Maia):

Mondjuk el minden fiatalnak, hogy úgy vagy jó, ahogy vagy. Nem számít a háttered, a származásod, a vallásod, a szexuális beállítottságod, sem a nemi identitásod. Viselj te is lilát Október 19-én és rakd ki a #SpiritDay-t és a #ChooseKindness-t. Legyünk elfogadóak.

Isaiah Mustafa (Luke):

Senkit sem kellene bántani azért, mert olyan, amilyen. Éppen ezért viselek én lilát Október 19-én, a Spirit Day-en. Válasszátok a kedvességet. Legyetek nyitottak. Mindenre, amit valaki szeretne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek