Starity

Sasha Pieterse keményen, mégis kedvesen osztotta ki a nőt, aki a súlya miatt kritizálta őt

2017. október 23. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves színésznő hízásának hátterében egészségügyi probléma áll, amiről bátran mer is beszélni.

hirdetés

Sasha Pieterse sosem titkolta, mennyire zavarja, hogy az elmúlt években felszaladt rá jó pár pluszkiló, ugyanakkor azt sem hallgatta el, hogy ennek hátterében nem a mértéktelen evés, hanem egy súlyos és sokakat érintő betegség, a policisztás ovárium szindróma áll. A színésznő az elmúlt hetekben a Szombat esti láz amerikai megfelelőjében, a Dancing with the Starsban bizonyíthatott, a próbák során pedig több kilót sikerült leadnia, mint remélte. Sajnos nemrég kiesett a versenyből, ám nem ez volt a legfájóbb számára, hanem az, ahogyan a műsor egyik nézője tudatta vele: örül, hogy véget ért számára a megmérettetés.

Viszlát, Sasha, fókuszálj inkább a súlyodra és a magatartásodra, amivel engem és a lányaimat is kellemetlen helyzetbe hoztál. A túlsúly soha semmilyen körülmények között nem vonzó

– írta a Jenny nevű nő a Twitteren, mire ekképp felelt a szőkeség:

Ez telibe talált. Nem azért, mert a véleménynyilvánítás jogát gyakorlod, hanem mert én a magam részéről tudom, mentális értelemben milyen veszélyes így beszélni fiatal lányokkal. Remélem, a lányaidnak azt tanítod, hogy szeressék önmagukat tekintet nélkül arra, miképp néznek ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek