Starity

Ezt a csodálatos üzenetet kapta kislányától Tarja

2017. október 28. 01:01   |   Szerző: TarjaNightwish

Naomi már számtalanszor megmutatta a nyilvánosság előtt, hogy ő bizony édesanyja nyomdokaiba kíván lépni, ám ezúttal nem csak a mamit sikerült elbűvölnie.

hirdetés

Köztudott, hogy a Nightwish egyik alapítójaként is ismert énekesnő jelenleg is gőzerőkkel dolgozik, hiszen a jövő hónapban nem csupán egy új karácsonyi lemezt küld a boltok polcaira, hanem a koronggal egy időben egy novellát is megjelentet majd. Eközben azonban rajongóiról sem feledkezik meg, ugyanis jelenleg is a tavaly megjelent nagylemezeit népszerűsíti világszerte.

Mint ismeretes, az énekesnő 2012-ben adott életet férjével, Marcelo Cabulival közös kislányának, Naominak, aki előseretettel kíséri el anyukáját a fellépésekre – ezúttal azonban nem így lett. A kislány már többször is közszemlére tette édesanyja iránti rajongósát, így nem egyszer lehettünk szemtanúi annak, hogy Naomi is zenei pályára kíván lépni. Tarja, a minap osztott meg hivatalos Instagram-profilján keresztül egy édes videot, melynek láttán méltán büszkeség töltötte el a szívét, és amelyet csemetéje küldött neki az alábbi szöveggel, ellátva:

Anya. Hiányzol. Legyen szép napod! Üdvözlettel, Naomi.

 

A post shared by Tarja Turunen (@tarjaofficial) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek