Starity

Ismét együtt lógott Justin Bieber és Selena Gomez

2017. október 25. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

The Weeknd vajon mit szól ehhez: Justin Biebert Selena Gomez házánál látták legyeskedni.

hirdetés

Egy nappal korábban, hogy Demi Lovatóval találkozott volna az InSTYLE Awardson, felmelegített még egy kapcsolatot a múltból Selena Gomez: ráadásul nem mással, mint exével, Justin Bieberrel.

A képet a TMZ közölte, amin Selena megérkezett a Los Angeles-i lakásába, majd nem sokkal később Justin parkolta le a fehér G-Wagonját. A TMZ fotósai éjfél körül látták távozni az énekest.

Ez nem az első eset, hogy találkoznak a szakításuk óta: a weblap állítja, múlt héten is együtt töltöttek pár órát.

Justint nagyon megviselte Selena veseátültetése; rájött, milyen könnyen elveszítheti. Ő volt az első nagy szerelme, így természetesen sokat jelent neki, még, ha nem is romantikus értelemben már

– árulta el egy forrás.

Mielőtt az Abel + Selena rajongók kiakadnának: a pár remekül megvan, első közös kutyusuk pedig csak szorosabbra fűzte a kapcsolatukat. The Weeknd tudja, hogy Bieber visszatért, mint barát, Gomez életébe, és rendben van vele.

Annak ellenére, hogy Justin korábban epés megjegyzést tett The Weeknd zenéjére, a zenész kedveli őt, és az egyetlen ok, hogy most nem volt ott, az nem más, minthogy turnén van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek