Starity

Gal Gadot felhagyna a színészkedéssel?

2017. október 26. 15:03   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gal Gadot hatalmas sikernek örvend karrierjében, miután megkapta Wonder Woman szerepét még 2016-ban.

hirdetés

Azonban a Glamour magazinnak adott interjúban elárulta, hogy közel állt ahhoz, hogy felhagyjon a színészkedéssel. A 32 éves színésznőnek két gyermeke van és elismerte, hogy volt egy időszak, amikor elgondolkozott, hogy abbahagyja a karrierjét és összeszedje a holmiját és visszaköltözzön szülőhazájába Izraelbe. 

Az egykori Miss Israel azt is elmondta, hogy nem mindig volt ilyen fényűző az élete. Több nehéz időszakon is keresztül ment.

Mielőtt megkaptam Wonder Woman szerepét, többször is megfordult a fejemben, hogy nem megyek vissza Los Angelesbe, hanem Izraelben maradok, itt színészkedek, járok egyetemre és csinálok bármi mást.

– árulta el Gal.

Elértem egy olyan pontra, amikor már nem akartam tovább csinálni. A férjemnek sok munkája volt Tel-Avivban és volt egy lányunk, tehát az, hogy Los Angelesbe vittem őket, hogy munkát találhassak, hatalmas nyomás helyezett rám. 

– folytatta.

Fotó: Glamour Magazin UK

Elgondolkoztam. Miért csinálom ezt? Mire vagyok jó? És akkor kaptam meg Wonder Woman szerepét. 

Miután komolyan elgondolkozott azon, hogy felhagyjon a Los Angeles-i életével, most boldogan él családjával együtt - két kislányával Alma-val, aki hat éves és Mya-val, aki hat hónapos és férjével, akivel 2008 óta házasok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek