Starity

Martina Stoessel már dolgozik második albumán!

2017. október 28. 01:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tini Stoessel, aki Violetta karakterével vált ismertté, ismét munkához látott, hogy a sikeres Got Me Started Tour után valami egészen újat mutasson.

hirdetés

A magyar rajongók is jelen lehettek a világsztár budapesti koncertjén, április másodikán. Martina Stoesselért többmillió tiniédzser rajong világszerte, ám ez nem újdonság. A Violetta című sikersorozat befejeztével Tini elszakadt a Disneytől, és szólókarrierbe kezdett.

Túl van élete első világkörli turnéján, és már be is mutatott egy dalt a második lemezről, ami nem más volt, mint a Te Quiero Más

Az énekesnő ismét Los Angelesbe utatozott most, hogy munkának lásson, és 2018-ban kiadhassa második lemezét, ami várhatóan óriási siker lesz. Martina nem hagyja rajongóit kétségek között, minden nap tesz fel képet valamelyik oldalára, hogy a rajongók tudják, kedvencük merre jár.

Most megint nagyon elfoglalt lesz az énekesnő, de remélhetőleg hamarosan ismét repülőre ül, hogy koncertezzen Európában, beleértve Magyarországon is. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek