Starity

Dalpremier: Ty Dolla $ign feat. Lauren Jauregui – In Your Phone

2017. október 27. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

In Your Phone címmel jelent meg a Fifth Harmony énekesnőjének és a VMA-jelölt rappernek a közös nótája.

hirdetés

A mai napon jelent meg Ty Dolla $ign Beach House 3 elnevezésű második nagylemeze az Atlantic Records jóvoltából, melyet Lauren Jaureguival közösen készített nótájával, az In Your Phone-nal népszerűsít. A kiadványon nem kevesebb, mint húsz tétel került elhelyezésre, az In Your Phone-on túl pedig további kilenc együttműködés található olyan előadókkal, mint például Pharrell Williams, Wiz Khalifa, Lil Wayne, Future, Damian Marley és Skrillex – többek között.

Ami a Laurennel való közös munkát illeti, Tyt szeptemberben hírbe hozták a tőle tizenegy évvel fiatalabb énekesnővel, ám a pletykák továbbra is pletykák – a két fiatal se meg nem erősítette, se meg nem cáfolta a szóbeszédet. Ez egyébként nem az első alkalom, hogy ők ketten együtt dolgoznak, ugyanis a Fifth Harmony tavaly februárban jelentette meg a Work From Home címre keresztelt slágert, aminek elkészítéséből a rapper is kivette a részét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek