Starity

10 holtbiztos jele annak, hogy nem érdekled a srácot

2017. október 28. 01:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nehéz elfogadni, ám nem minden kapcsolat köttetett a mennyben... Tetszik egy srác, és nem tudod eldönteni, viszonozza-e az érzelmeidet? Olvasd el alábbi pontjainkat akkor!

hirdetés
10 holtbiztos jele annak, hogy nem érdekled a srácot
Fotó: A kép csak illusztráció

#1 Nem tesz semmilyen erőfeszítést, hogy találkozzatok

Ha egy srác akar valamit, akkor tenni fog érte. Ne gondold azt, hogy otthon ül és az asztalon ütögeti a körmét, hogy most elhívjon-e vagy sem. Ha nem tölt veled semmi időt, nem hív sehová, nincs a közeledben, a (baráti) társaságban nem keresi a kapcsolatot veled, akkor szeretne jobban megismerni?

A válasz: nem valószínű.

#2 Nem figyel rád, nem emlékszik dolgokra, amiket mondasz neki

Egy ember azokra a dolgokra emlékszik, amik fontosak számára. Az igazság, hogy a napunk legnagyobb része felejthető. Nem jó, nem rossz, egyszerűen megtörténik, míg pár dolog kiemelkedik. Az agynak ez a csodája: míg a memóriánk limitált, a fontos dolgokat megőrzi emlékként.

Ez tulajdonképpen egy jó trükk, hogy könnyedén megtudd, fontos vagy-e valakinek. Ha fiúkról van szó, könnyű a helyzeted. Ha nem figyel rád, folyton visszakérdez, mit mondtál, és nem emlékszik jó formán semmire, amit mondtál neki, akkor valószínűleg nem vagy elég fontos neki.

#3 Kicsit sem érdekli, hogy állsz a pasikkal

Ha azt mondod, „találkoztam Petivel tegnap”, és nem kérdez vissza, ki ő, vagy egyszerűen a füle botját sem mozdítja a hírre, akkor nem foglalkoztatja, hogy mással vagy. A legtöbb fiú szeret versenyezni, így, ha bejönnél neki, akkor az elképzelés, hogy valaki más is lehet a képben, zavarná.

#4 Ugyanúgy bánik veled, mint mindenki mással

Egyszerű példa: ha tetszel neki, akkor másképp viselkedik veled, mint másokkal.

Ha nem érted, akkor képzeld el a következő példát:

A barátaiddal ülsz, nevetsz, jól érzed magad, majd megjelenik a főnököd. Hirtelen, még ha neked van a leglazább felettesed is, összekapod magad, és jobban figyelsz a gesztusaidra.

Miért? Mert érdekel, hogy mit gondol rólad a főnököd. Nem akarod, hogy lenézzen vagy megváltozzon rólad a véleménye, ezért kicsit másképpen viselkedsz előtte, mint általában.

Ugyanez igaz a fiúra is, aki tetszik neked. Ha nem fél attól, hogy „kirúgod”, ergó nem tesz erőfeszítést előtted, akkor ez egy villogó lámpa, hogy nem érdekled őt.

Ha kedvel téged, ki fogja mutatni. Kivétel, ha ő a világ legjobb színésze vagy kémje. Ebben az esetben, sok szerencsét.

#5 Nem érdekli az életed

Ha nem kérdez rólad semmit, nem akar tudni az életedről semmit, akkor ez szintén mutathatja, hogy nem érdekled. Miért? Mert, aki érdekel, arról érdeklődsz.

Kíváncsi rád, tudni akarja, mi vonzó számodra, szeretne megismerni... Ha nem, akkor nagy valószínűséggel felejtős.

#6 Nyíltan beszél lányokról, akik tetszenek neki

Ha arról beszél, hogy valaki igazán bejön neki, akkor nem csak nevekkel dobálózik, hogy reakciót váltson ki belőled; szimplán nem foglalkozik veled.

Természetesen előfordulhat olyan, hogy egyszerre több ember tetszik neki, de most gondolj bele. Ha neked komolyan tetszik egy fiú, beszélnél neki egy másik srácról, hogy vele szeretnél járni? Nem. Maximum egy baráttal. Ez pedig elég egyértelmű kifejezése annak, hogy nem ő van a prioritásod tetején.

#7 Sosem keres magától

Ha kedvel, látni akar. Veled akar lenni. Beszélni akar veled.

Amit érzel a gyomrodban, a kellemes bizsergést, amikor tetszik egy fiú – azt ők is tapasztalják a kiszemelt lánnyal kapcsolatban. Ahogy te vele akarsz lenni, úgy ő is veled.

Ha nem hív, ír, vagy tervez személyesen, akkor nem érez így.

#8 Közvetlen / flörtölős típus alapból

Ez visszavezet a négyes pontra. Ha ő egyébként is egy laza, flörtölős csávó, és veled is kikezd, ugyanúgy bánik veled, mint mindenki mással.

#9 Mindig elfoglalt

Prioritások.

Vannak elfoglalt fiúk és ez rendben van. Egy kapcsolat az elfogadáson alapszik. Azonban, ha túl elfoglalt ahhoz, hogy egyáltalán bármikor találkozzatok vagy beszéljetek, akkor nem érdekled.

Nem vagy a fontossági listáján, hiszen még az a srác is, aki nyakig ül a munkában, tudna rád szánni öt percet, ha akarná.

#10 Az igazság: egyértelmű lesz, ha tetszel neki

A belső megérzésed. Őszintén, mit gondolsz róla. Tényleg bejössz neki?

Ha a fenti listából legalább négy igaz, akkor elég nagy az esély arra, hogy nem ő az igazi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek