Starity

#KPOP: Hosszú idő után újra hallat magáról a Playback

2017. november 01. 22:10   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Coridel Entertainment alatt tevékenykedő dél-koreai lánycsapat, a Playback megjelentette negyedik digitális kislemezét.

hirdetés
#KPOP: Hosszú idő után újra hallat magáról a Playback
Fotó: Twitter / Coridel Entertainment

Az elmúlt fél évben megváltozott a csapat felállása, ugyanis Yena, Woolim, Soyun, Hayoung négyeséhez Eunjin csatlakozott, aki a K-pop Star 6 és a Produce 101 nevezetű műsorokban tűnt fel (előbbiben a legjobb nyolc közé jutott, utóbbiból egészségügyi okok miatt kénytelen volt távozni négy rész után). A nagyérdemű egyébként a nyáron hallgathatta meg a 20 éves idol első szólódalát.

Az új, ötös felállást október 20-án a 말하지 못한 이야기 (Untold Story) nevezetű digitális kislemeze képében – mely a visszatérés előfutáraként is szolgált is egyben – hallhatta először a rajongótábor. Visszatérésükre végül október 28-án került sor új, azaz negyedik digitális kislemezükkel, mely a 말해줘 (Want You To Say) elnevezést kapta. A rajongók egyébként joggal örülhetnek az újdonságnak, ugyanis a Playback idestova két éve nem hallatott magáról.

Az üde hangzású pop dalt Ha:tfelt írta,s a hozzá forgatott nyári hangulatú videoklipben a csajok többek között a tengerparton múlatják az időt, továbbá elhozzák nekünk a fesztiváli és a karneváli hangulatot, valamint a koreográfia most is elmaradhatatlan része a performansznak.

A formáció egyébként csatlakozott a YG Entertainment Mix Nine nevezetű műsorába, így a továbbiakban ott kísérhetik figyelemmel a rajongók.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek