Starity

Justin Bieber mégis bekavart? Szakított The Weeknd és Selena Gomez?

2017. október 29. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber bajt okozott a paradicsomban? Minden jel arra mutat, hogy Selena Gomez és The Weeknd külön utakon folytatja.

hirdetés

Előző héten találkozott Selena Gomez és Justin Bieber az énekesnő lakásán, ám, akkor még arról cikkeztek, hogy The Weeknd teljes mértékben elfogadja a kettőjük barátságát. Úgy tűnik, az informátort félretájékoztatták, ugyanis a The Hills előadója állítólag faképnél hagyta csalfa barátnőjét.

Nemrégiben New Yorkban szálltak meg mindketten, ám, most külön hotelben. Egy új forrás arról pletykált, hogy Justin Bieber újbóli felbukkanása teljesen megborította Selenát, hiszen teljesen sosem felejtette el problémás exét.

Ezt a hírt azt is alátámasztja, hogy The Weeknd kikövetett minden Selenával foglalkozó oldalt a mai napon Instagramról, ráadásul, az énekesnő barátait és édesanyját is unfollowolta. Egy, a párt népszerűsítő oldal is elvesztette Abelt a szelektálás során:

Bármi történt, remélem, jól vannak. (...) Ha szakítottak, ha nem, hátha megoldják

írta a lány.

Páran megosztották azt is, hogy mikor Bella Hadiddal véget ért a kapcsolata, ugyanezt csinálta: először a barátait és oldalait iktatta ki Instájáról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek