Starity

Angelina Jolie magyarul tanulna

2010. október 26. 20:08   |   Szerző: xxangi20xx

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beleszeretett a magyar nyelvbe a hetek óta hazánkban forgató Angelina Jolie, aki egy stábtag szerint nyelvtanárt is szeretne fogadni.

hirdetés
Angelina Jolie magyarul tanulna

Angelina Jolie már több hete hazánkban forgatja új filmjét, így természetesen találkozott a magyar nyelvvel is. Egy stábtag szerint Angelina nagyon nyitott az új dolgok felé, nagyon sok magyar ételt kóstolt meg, és azonnal megjegyzi a számára szép hangzású magyar szavakat.

„Sok finomságot megkóstolt már, a legkülönlegesebbeket is, de mindennél jobban megszerette a magyar nyelvet. A forgatások alkalmával minden neki tetsző szót megjegyez, és úgy tudom, hamarosan fogad maga mellé egy nyelvtanárt is” – mesélte a Napi Ásznak egy, a stábban dolgozó informátor.

A világhírű színésznő állítólag nemzeti ünnepünkön, október 23-án még a magyar történelemre is felfigyelt:„Angelina igazán fogékony mindenre, és mivel feltűnt neki, hogy nemzeti ünnepre készültünk, egyre többet kérdezget a történelmünkről is. Nagyon tetszik neki, hogy egy ezeréves múltra visszatekintő nemzet titkait fürkészheti” – fűzte hozzá az informátor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek